De Josselin de Jongstraat 86, 5246ED Rosmalen

Vertrouwd bouwen

EXPERTISES

DIENSTEN VAN
DYS BOUW & RENOVATIE

DYS bouw & renovatie specialiseert zich in alles wat met (ver)bouwen te maken heeft. Zodoende zijn we in staat om in de huidige markt te voldoen aan de grote vraag naar dergelijke activiteiten. Een jarenlange ervaring in combinatie met continue ontwikkeling stellen ons in staat om de hoogste kwaliteit werk af te leveren.

NIEUWBOUW PROJECTEN

Nieuwbouw is een van de specialiteiten van DYS bouw & renovatie. Nu er in Nederland een groot tekort aan woningen is, komt er meer en meer aandacht voor nieuwbouw. Bij DYS bouw & renovatie zorgen we er dan ook voor dat we op alles voorbereid zijn. Nieuwe projecten krijgen onze volledige aandacht, zodat we altijd en overal voor een snelle, kwalitatieve oplevering zorgen. Daarbij doen we uiteraard een beroep op het vakmanschap van onze mensen. Met veel ervaring in de nieuwbouwsector weten zij wat er van hen gevraagd wordt. Is er momenteel dus sprake van een nieuwbouwproject? En bent u als organisatie of particulier op zoek naar partij om dit project uit te voeren? Laat het ons dan direct weten. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor een duidelijk kostenoverzicht. Zodoende bepaalt u binnen de kortste keren of wij aan de specifieke voorwaarden van het nieuwbouwproject voldoen. Aan de hand van een open, duidelijke communicatie hebben we er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

WIJ HANTEREN EEN REALISTISCH BUDGET
WIJ HANTEREN EEN REALISTISCH BUDGET
Logische opbouw van de kosten, wel zo handig!
ONTZORGING VOOR HET TOTALE TRAJECT
ONTZORGING VOOR HET TOTALE TRAJECT
Wij zetten graag dat stapje (of twee) extra voor u.

AANBOUW VAN HUIS OF KANTOOR

Bij het bouwen van een aanbouw komt veel kijken. Het is van doorslaggevend belang dat zaken als de constructie, het gebruikte materiaal en de juiste vakkennis allemaal aanwezig zijn. Dit zijn de basisingrediënten voor een hoge kwaliteit aanbouw, waar u geen problemen mee gaat krijgen. Bij DYS bouw & renovatie hebben we intussen een groot aantal aanbouwprojecten tot een goed einde weten te brengen. Tot tevredenheid van onze eerdere klanten. Zit u er op dit moment dus aan te denken om een aanbouw te laten bouwen? Bijvoorbeeld omdat u graag wat meer ruimte in huis of op kantoor hebt? Dan is DYS bouw & renovatie de aangewezen partij om u hierbij te helpen. Aan de hand van een duidelijke communicatie en een vrijblijvende offerte laten we u graag weten wat we voor u kunnen betekenen. Neem nu contact met ons op voor het in gang zetten van het proces. Voor u het weet, staat er al een prachtige, oerdegelijke aanbouw.

HELDERE COMMUNICATIE STAAT VOOROP
HELDERE COMMUNICATIE STAAT VOOROP
Wij nemen we u stap-voor-stap mee in het bouwproces.
DELEN IS VERMENIGVULDIGEN
DELEN IS VERMENIGVULDIGEN
Wij gaan geen samenwerken uit de weg. Alles voor resultaat!

VEILIG EN DEGELIJK RENOVEREN

Een renovatie is in de basis een zeer uitgebreid project. Het omvat namelijk een grote hoeveelheid activiteiten om een renovatie goed uit te voeren. Denk hierbij aan zaken als de juiste materialen, ervaring en de juiste specifieke kennis. Bovendien is er continu sprake van technologische vooruitgang en innovatie. Zodoende grijpen we bij DYS bouw & renovatie alle kansen met beide handen aan om een renovatie zo goed als mogelijk uit te voeren. Zo weet u zeker dat dit op een veilige, degelijke en tijdbestendige manier gebeurt. Heeft u op dit moment een project waarbij er een ruimte of gebouw gerenoveerd dient te worden? Laat het DYS bouw & renovatie dan direct weten. Wij gaan meteen voor u kijken wat we voor u kunnen betekenen. De kosten, tijdlijn en specifieke benodigdheden geven we daarbij duidelijk aan. Zo komt u op geen enkel moment voor ongewenste verrassingen te staan.

VERBOUWEN

Verbouwingen zijn er vanzelfsprekend in alle soorten en maten. Van de enorm ingrijpende, uitgebreide verbouwingen van een compleet huis tot aan de verbouwing van een specifieke ruimte, etage of bijgebouw. Bij DYS bouw & renovatie hebben we het intussen allemaal wel een keer meegemaakt. Dit stelt ons dan ook in staat om een beroep te doen op onze specifieke expertise. Wij zetten onze manschappen graag in om ook uw verbouwing succesvol te voltooien. Zit u op dit moment dus met een project en heeft u hierbij de hulp van een professionele partij nodig? Neem dan direct contact met ons op. Met het starten van de communicatie en het aanvragen van een vrijblijvende offerte zetten we alles direct in gang. Binnen de kortste keren gaan we dan al voor u van start. Voor u het weet, is de verbouwing alweer succesvol voltooid.

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Badkamer renovatie

SPECIALIST IN BADKAMER RENOVATIE

Wij leveren alles voor renovatie van uw badkamer en indien u dat wenst kunnen wij zelfgekochte materialen voor uw nieuwe badkamer ook installeren. Tijdens de gehele renovatie heeft u dus te maken met korte lijnen, oftewel één aanspreekpunt.

VERBOUWEN EN RENOVEREN VAN KEUKENS

In uw huis is de keuken toch wel een van de belangrijkere ruimtes. Het is dan ook niet gek dat DYS bouw & renovatie thuis is in renovatie van keukens. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen uit uw 'oude' keuken of een geheel nieuwe keuken. Wij pakken het beide graag voor u op.

KEUKEN RENOVATIE

VERBOUWEN EN RENOVEREN VAN KEUKENS

In uw huis is de keuken toch wel een van de belangrijkere ruimtes. Het is dan ook niet gek dat DYS bouw & renovatie thuis is in renovatie van keukens. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen uit uw 'oude' keuken of een geheel nieuwe keuken. Wij pakken het beide graag voor u op.

KEUKEN RENOVATIE

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?