De Josselin de Jongstraat 86, 5246ED Rosmalen

Keuken renovatie

KEUKEN RENOVATIE

RENOVEREN VAN
KEUKEN

Een keuken renovatie is iets waar eigenlijk altijd wel veel vraag naar is. Dit heeft alles te maken met het feit dat de keuken een van de centrale onderdelen van iedere woning is. En dus moet deze tiptop in orde en volledig naar wens zijn. Zeker bij een verhuizing is er dan ook vaak sprake van een keuken renovatie. Echter komt het tegelijkertijd geregeld voor dat men na een aantal jaren ergens te wonen ineens toe is aan een nieuwe look.

WAT HOUDT EEN KEUKEN RENOVATIE IN?

Een keuken renovatie komt in verschillende vormen voor. De ene renovatie is daarbij een stuk ingrijpender dan de ander. Zo moet u bijvoorbeeld denken aan opties als:

 • Keukendeurtjes vervangen: Een bekende vorm van keuken renovatie is om de keukendeurtjes te vervangen. Daarmee verandert u in één klap het uiterlijk van de keuken. Zo is het niet eens nodig om de volledige kastjes te vervangen. Met nieuwe keukendeurtjes en handgrepen ziet de keuken er al snel anders uit.

   

 • Nieuw design: Daarbij is het natuurlijk ook een optie om voor een nieuw design te kiezen. De keuken renovatie bestaat dan bijvoorbeeld uit het vervangen van bepaalde onderdelen en/of het verven van de keuken. Dit is in veel opzichten een ingrijpende vorm van keuken renovatie. Echter levert het daardoor ook vaak genoeg een prachtige transformatie op. De keuken krijgt een volledig nieuwe look.

   

 • Vergroten gebruiksgemak: Een andere, veelvoorkomende motivatie voor een keuken renovatie is het vergroten van het gebruiksgemak. Bijvoorbeeld door nieuwe apparatuur te installeren. Of door deze anders te positioneren, zodat u er makkelijker bij kunt. Er zijn talloze moderne manieren om een keuken in te delen. Hier komt een vrij ingrijpende vorm van keuken renovatie aan te pas.

Al met al omvat de potentie van een keuken renovatie flink wat elementen. Van het werkblad en de keukendeurtjes tot aan de apparatuur, verlichting en handgrepen. Met een omvangrijke keuken renovatie ondergaat uw keuken een ware metamorfose.

WIJ HANTEREN EEN REALISTISCH BUDGET
WIJ HANTEREN EEN REALISTISCH BUDGET
Logische opbouw van de kosten, wel zo handig!
ONTZORGING VOOR HET TOTALE TRAJECT
ONTZORGING VOOR HET TOTALE TRAJECT
Wij zetten graag dat stapje (of twee) extra voor u.

WAAROM KIEZEN VOOR KEUKEN RENOVATIE DOOR ONS?

Bij DYS bouw & renovatie specialiseren we ons in het uitvoeren van gecompliceerde verbouwingen. Daarmee zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een keuken renovatie door DYS bouw & renovatie. In een paar punten samengevat mag u dan vooral uitgaan van:
 • Ervaring: De benodigde ervaring in deze sector komt logischerwijs goed van pas. Zo gaat u gebruikmaken van de diensten van een specialistisch team. Ook heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen tussen onze reeds gerealiseerde projecten. U ziet dan al snel dat er verschillende renovaties reeds succesvol zijn afgerond. De ervaring van deze eerdere projecten nemen we iedere keer weer mee om ons verder te blijven ontwikkelen. Zo zijn we altijd in staat om te voldoen aan de wensen van de klanten. 
 • Uitgebreide mogelijkheden: Tegelijkertijd valt dan ook onze diversiteit in verschillende werkzaamheden op. Ook op het gebied van keuken renovatie. Wij stellen ons altijd open voor een breed scala aan mogelijkheden. Van de eenvoudige verbouwingen tot aan de meer ingrijpende keuken renovaties. Door de mogelijkheden uitgebreid te houden, zijn we in staat om zoveel mogelijk mensen verder te helpen. We kijken er naar uit om uw ideeën te horen. 
 • Innovatieve vakkennis: Verder doen wij structureel ons best om met de tijd mee te gaan. Bijvoorbeeld door up-to-date te blijven wat de laatste werkwijzen, technieken en materialen betreft. Hierdoor weet u bij DYS bouw & renovatie altijd zeker dat u het beste van het beste krijgt. Zowel op het gebied van materialen als ook qua uitvoering van onze diensten. Maximale tevredenheid van onze klanten is daarbij altijd het doel. Een keuken renovatie waar u ook echt blij mee bent. 
 • Realistisch budget: Tot slot gaan we hierbij altijd uit van een realistisch budget. Wij doen ons uiterste best om op dit gebied zo transparant mogelijk te zijn. Dit voorkomt namelijk dat u voor ongewenste verrassingen komt te staan. Een realistisch budget bij een keuken renovatie betekent een logische opbouw van de kosten. Onder de streep weet u dan precies waar u aan toe bent.
HELDERE COMMUNICATIE STAAT VOOROP
HELDERE COMMUNICATIE STAAT VOOROP
Wij nemen we u stap-voor-stap mee in het bouwproces.
DELEN IS VERMENIGVULDIGEN
DELEN IS VERMENIGVULDIGEN
Wij gaan geen samenwerken uit de weg. Alles voor resultaat!

STARTEN MET KEUKEN RENOVATIE

Bent u op dit moment dus een keuken renovatie aan het overwegen? En heeft u dan vooral vragen over de mogelijkheden, de kosten en de verwachte termijn waarin dit alles mogelijk is? Dan sporen wij u aan om even contact op te nemen. Graag gaan we het gesprek aan om direct duidelijkheid te verschaffen. U weet dan binnen de kortste keren wanneer we klaar staan om aan de slag te gaan. Een keuken renovatie is een van onze kernwerkzaamheden. We kijken er bij ieder project dan ook weer naar uit om dit tot een succesvol einde te brengen. Daarbij staan zaken als transparantie, kwaliteit en betaalbaarheid centraal. Zodoende levert deze werkwijze keer op keer een grote tevredenheid bij de klanten op. Bij DYS bouw & renovatie gaan we geen uitdaging uit de weg. Voor welke keuken renovatie wilt u graag meer informatie ontvangen? Laat het ons direct weten om niet onnodig tijd te verspillen. Een vrijblijvend gesprek gaat al snel voor de benodigde duidelijkheid zorgen!

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?